Evenementgegevens

  • Datum:
  • Locatie: Bonaire
  • Categorieën:

Yeh…. droom jij na twee jaar sappelen alweer van een supercalifragilisticexpialidocious DUIKVAKANTIE! Nu we twee jaar hebben kunnen sparen hebben we gekozen voor een bijzondere maar wel wat duurdere vakantie bestemming: BONAIRE

Wat denk je van van een duikersparadijs met zomerse temperaturen, palmen, strand, glashelder blauw water, koraal en tropische vissen?

 

 

We hebben ondertussen een mooie accommodatie gevonden: Hamlet Oasis Resort. De onderwater foto’s zijn van Christiaan enkele jaren geleden geven een indruk van wat je mag verwachten.

De verwachte kosten zijn ongeveer € 1450,- inclusief: 8 daagse reis / 7 nachten, vlucht, transfer, logies, drive en dive (pick-up truck en ongelimiteerd lucht en lood en de Bonaire Marine tag). Alleen je eigen eten en drinken komt er nog bij.  Natuurlijk zijn er nog volop mogelijkheden om extra bijzondere duiken en/of excursies te boeken. Dit bespreken we ter plaatse. We vertrekken 5 november en landen weer op 13 november.

Ergo het is tijd om te gaan reserveren! Het is namelijk nogal druk op Bonaire. Wil je mee laat het ons (linda/christiaan) dan uiterlijk vrijdag 3 juni weten.  Dit kan je via een Whatsapp doen. Je hebben daarvoor van jullie nodig:

  • jouw naam (zoals in je paspoort)
  • Je geboortedatum en plaats

Zodra je jezelf hebt opgegeven vragen wij een aanbetaling van € 250,- op basis waarvan wij de reservering kunnen doen.

Let op! Het is gewenst voor het zelfstandig duiken dat je in bezit bent van een 2* brevet. 1* met voldoende duikervaring -te overleggen met Christiaan en Arjen- is mogelijk. In alle andere gevallen is het noodzakelijk om terplaatse gebruik te maken van een locale duikinstructeur.