Evenementgegevens


 

 

 

 

 

 

 

Dit wordt een bijzondere editie van onze jaarlijkse nieuwjaarsduik. Arieke (management assistent) en Thea (ledenadministratie), twee bekende gezichten van het bondsburo komen ons als afgevaardigden namens de NOB  een kado voor het 25 jarige jubileum aanbieden! Leuk weetje is dat Arieke ook een niet onverdienstelijke onderwaterfotograaf is. Het zou dus super leuk zijn als (bijna) iedereen aanwezig zou kunnen zijn. We gaan er namelijk een echt feestje van maken. Natuurlijk compleet met vers gemaakte Erwtensoep met roggebrood en spek en warme chocomelk met slagroom en voor de liefhebber een scheutje rum 😉

De echte diehards onder ons (of degene met een droogpak :-)) gaan natuurlijk ook nog een buikje maken. Het is wel belangrijk om met volle fles aan te komen. Je kan ter plaatse namelijk niet vullen.

Kunnen we ook op jouw aanwezigheid rekenen?

We verzamelen om 12:30 uur op de duiklocatie Bommende. De duikers onder ons gaan rond 13:30 uur te water zullen gaan. Na een ongeveer een 30 minuten onder water verzamelen we ons bij de tent voor het feestje.

Voor je Navigatie is het adres: Werkhaven, 4316 PC  Zonnemaire.

Nieuwjaarsduik 2020

Aan- of afmelden kan alleen als je ingelogd bent.