Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 20 september 2020


Man, man, man wat hebben we dit jaar moeten afzien.

Noodgedwongen moesten we alle mooie plannen annuleren en er maar het beste van proberen te maken. Gelukkig kunnen we nu binnen alle Corona maatregelen veilig en verantwoord toch een mooi duikweekend organiseren!

Hoop dat je de kampeerspullen nog niet opgeruimd hebt. Van vrijdagavond tot zondag avond strijken we neer op camping de Bloemhoek. Een perfecte uitvalsbasis voor duikjes in de Grevelinge en de Oosterschelde, midden op Schouwen-Duiveland en direct gelegen aan plan Tureluur. Dus ook natuur liefhebbers die niet duiken is er volop te genieten.

Meer informatie op de site van de camping,

Duiken, gezelligheid en een feestelijke BBQ vormen in ieder geval de hoofdcomponenten. Onderstaande planning is nog in concept, dus hou de site in de gaten voor het laatste nieuws.

 

Vrijdag
Vanaf 17:00 ben je welkom. Om een uurtje of zeven stoken we de BBQ’s op en zorgt Tim voor knasper verse Pizza’s. Je mag zelf de ingrediënten kiezen. De liefhebbers kunnen vervolgens nog een avondduik doen en voor degene die nog droog willen blijven is een wandeling bij plan Tureluur of de omgeving de moeite waard. Natuurlijk kan je ook ‘thuis’ blijven en van Tim’s home brew ‘Stevige Dolfijn’ bier genieten.

Kasperende Home made Pizza en
Home brew beer “Stevige Dolfijn”

Zaterdag
Je kan twee duiken maken. De kentering valt niet  ideaal. LW is om 11.25 uur en HW om 18.05 uur.  Het zullen dus naar alle waarschijnlijk in de ochtend een Grevelinge duikje worden en ‘s middags kunnen we kijken of we ruim voor de kentering bijvoorbeeld een duikje bij de Zeelandbrug kunnen maken. We gaan nog een list verzinnen :-).  Bij terugkomst wordt de BBQ opgestookt, glazen klaargezet en de muziek gestart. Voor degene die niet het hele weekend aanwezig kunnen zijn, is het mogelijk om wel aan deze BBQ deel te nemen!

The Hungry Bois serveren een luxe BBQ menu: Brisket Taco, Smoked BBQ Wings, Spanish Hotdog met Aioli en sundryed tomatos, Honey butter Corn, Grandma Pateto Saled.

Zondag
Je hebt even de gelegenheid om van het feest bij te komen en een beetje uit te slapen. Na het ontbijt plannen we nog een duik. Bij terugkomst kan je aanschuiven bij de lunch. Als de tijd het toelaat kunnen we nog een duikje doen en dan is het alweer tijd om met elkaar aan de schoonmaak te beginnen zodat we rond 17:00 uur zit het weekend er dan weer op!

Dit is nog een conceptplanning en onderhevig aan voortschrijdend inzicht.

Globale inschatting van de kosten voor het hele weekend bedragen -zie hieronder- tussen de € 75 en de € 100,- ! Je bent natuurlijk ook een dag welkom!

  • Camping plaats   € 30,- pp/2 nachten
  • of (sta)Caravan   € 50,- pp/2 nachten
  • BBQ + drank       € 25,- pp
  • Ontbijt en lunch € 20,- pp/ 2 dagen

Deelnemers (15) tot op heden zijn: Caroline en Anita, Cokky en Christiaan, Tim en Steven, Monica, Sanne, Ferdi en Sandra, Rene, Cyril, Arjen, Justin en Annemarie.

Aan- of afmelden kan alleen als je ingelogd bent.