Evenementgegevens


In 2015 dook Nanja van den Broek op één adem teug naar 130 meter diepte (en terug!). Daarmee werd ze wereldkampioen. Als duikers vinden we 45 meter met lucht eigenlijk wel de grens. Maar hoe lang kan je nu eigelijk onder blijven op één ademteug?  


Dat gaan we onderzoeken! Of je nu iemand bent die zijn leven lang al met water is opgegroeid of iemand bent die het juist wat spannend vind in het water en graag de uitdaging aangaat. Tijdens deze avond zal je jezelf onder begeleiding van Nanja verassen hoe lang dat kan zijn….

Maar het gaat bij Freediven niet alleen over het zo lang mogelijk inhouden van je adem. Het gaat over het overwinnen van de mentale uitdaging om jezelf te dwingen niet naar het oppervlak te gaan, ook al geeft je lijf aan dit te willen.

 

Op deze avond heb je naast je zwemkleding en een handdoek ook je duikpak (geen shorty) nodig. Een (duik)horloge met secondewijzer is handig.

De planning is als volgt: 19.00 uur inloop. Theorie van 19.15- 20.15 uur. Omkleden en zwembad in van 20.30-21.30 uur. Korte nabespreking na het omkleden.

Voor deze clinic vraagt Nanja € 30 per deelnemer. Dolphin draagt €5 bij, de eigen bijdrage is dan ook € 25,-. Er kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen.

Wil je alvast meer weten kijk ook op Naja’s website

Freedive 2020

Aan- of afmelden kan alleen als je ingelogd bent.